,

Bones festes!

A mesura que s’apropa el final d’un altre any, els records s’intensifiquen i toca fer un repàs de totes aquelles coses que s’han fet.

Veníem d’un any intens, el 2015, en el qual vam celebrar els nostres 25 anys d’història celebrant diversos actes amb gran èxit i realitzar multitud de sortides. Tot semblava indicar que el 2016 seria molt més tranquil però…en absolut ha estat així!

Entre els kids, la colla gran, i les actuacions de batucada enguany hem estat a les Borges Blanques, Juneda, l’Hospitalet de l’Infant, la Pobla de Segur, Torrente de Cinca, Ollers, Sidamon, Barberà de la Conca, Vallclara, Reus, Vandellòs, Lanaja, Mollerussa i Santa Coloma de Queralt.

A més hem participat en gran part dels actes que s’han portat a terme a l’Espluga de Francolí: el Riubombori, la Festa Major, les festes de la Urbanització Carreras, la Festa de la Verema, la celebració del 50è aniversari del Casal, la Festa de la Música i els actes solidaris en favor de la Marató de TV3.

I no ens podem oblidar de la revetlla de Sant Joan, la nostra festa per excel•lència. Una diada en la qual invertim tots els nostres recursos humans, econòmics i les nostres il•lusions en preparar actes per tots els públics i per mantenir una tradició ja arrelada al nostre poble.

Afrontem uns mesos de descans ja amb els ulls posats en la 27ena temporada, en la qual intentarem fer-vos gaudir una vegada més amb els nostres espectacles pirotècnics i musicals. Gràcies per seguir-nos i motivar-nos a evolucionar i créixer!

Salut, ritme i foc!

Diables de l’Espluga de Francolí.