,

Els Diables de l’Espluga de Francolí celebren la IV Festa del Diable

El passat dissabte 16 d’abril, el Grup de Diables de l’Espluga de Francolí va celebrar la IV Festa del Diable, una festa que es celebra des del 2013.

Aquest any s’han dut a terme diferents activitats: l’assemblea anual de socis, un dinar per tots els integrants del grup (colla infantil i gran) i per acabar el dia un sopar amb la colla gran dels diables.

La jornada, amb uns 160 assistents, va començar amb l’assemblea, en la que, com cada any, es van tractar temes de la temporada anterior com l’estat de comptes, es valoraren les actuacions i els actes realitzats, on enguany destacaven la celebració dels 25 anys de l’entitat i l’organització de la V Trobada Comarcal de Diables, així com es van tractar temes actuals com Sant Joan 2016 i la temporada que ben aviat començarà. A més aquest any s’aprovà per unanimitat la nova junta, encapçalada per Roger Òdena com a cap de colla.

Un cop acabada l’assemblea, els diables van procedir a fer-se la foto de colla i es va iniciar el segon concurs de Masterxef Paella Diabòlica, on van participar quatre equips diferents; dos formats per grups de pares, un pel grup de diables i un altre pel grup de tambors.

Després del dinar es va fer entrega de l’obsequi que dóna anualment l’entitat als seus socis i es va regalar el seu primer vestit de diable als nounats fills de socis.

Finalment els membres de la colla adulta van acabar la jornada amb un sopar de germanor.

Amb aquesta festa, els diables enllacen vincles i s’omplen de força per gaudir i fer gaudir a tothom amb les actuacions de la temporada 2016!

Cal destacar que l’entitat segueix creixent i ja compta amb uns 250 socis entre colla gran i colla infantil.