Espectacles

Som un grup de persones joves amb unes ganes enormes de passar-ho bé, de conèixer gent i de conèixer el territori, d’animar les festes de pobles i ciutats i amb entusiasme especial pel foc, el ritme dels tambors i la cultura popular. Som un grup de persones joves amants de la feina ben feta, del treball en equip i de la responsabilitat com a forma de treball.

Per aquest motiu, des de fa més de 25 anys, actuem en moltes poblacions, ja sigui fent correfocs, espectacles pirotècnics, participant en cercaviles o en trobades de tot tipus.

En aquest espai, volem posar a la vostra disposició la informació relativa als espectacles què oferim i, sense tancar la porta a cap tipus de proposta, mostrar-vos, de forma molt resumida, què podem fer.

CORREFOCS

En ells hi actuen els diables, els tambors i, normalment, el senglar, i es realitza un recorregut per una part d’un poble o d’una ciutat, acompanyats de la gent que hi participa, corrent, saltant i ballant a ritme dels tambors.

Aquests correfocs es poden complementar amb:

  • Bestiari
  • Castells de focs
  • Descens en ràpel o tirolina de foc des d’un lloc singular i emblemàtic de la població

ACTUACIONS DE TAMBORS

Des de fa anys, els tambors actuen en festes majors, cercaviles i concursos, de forma independent. Format per una quinzena de persones, el grup de tambors fusiona la batucada amb els tocs tradicionals dels diables, i disposen d’un llarg repertori de cançons per animar tot un poble.

Aquestes actuacions es poden complementar amb:

  • Bestiari

Organitzem actuacions adaptant-nos a diferents necessitats, propostes i pressupostos. Us animem a contactar amb nosaltres o a trobar-nos per parlar de qualsevol cosa!

On estem