,

Els Diables de l’Espluga de Francolí celebren la III Festa del Diable

III Festa del Diable

El passat dissabte 18 d’abril, el Grup de Diables de l’Espluga de Francolí va celebrar la III Festa del Diable, una festa que es va impulsar l’any 2013. Aquest any, la diada ha comptat amb algunes modificacions, tenint en compte la integració de la colla infantil, que ha assistit per primer cop a la festa.

Aquest any s’han dut a terme diferents activitats:  l’assemblea anual de socis, un dinar per tots els integrants del grup, junts i per acabar el dia un sopar amb la colla gran dels diables  i la festa al pub Xenon a càrrec de dj’s que formen part de l’entitat.

La jornada va començar amb l’assemblea, en la que, com cada any, es tracten temes de la temporada anterior com l’estat de comptes, es valoren les actuacions realitzades, la creació de la colla infantil i es fa un repàs visual de la temporada passada així com es tracten temes actuals com Sant Joan 2015 i la celebració dels 25 anys de l’entitat que es durà a terme al llarg d’aquesta temporada amb diferents activitats i sorpreses.

Un cop acabada l’assemblea, els diables van procedir a fer-se la foto de colla i es va iniciar el primer concurs de Masterxef Paella Diabòlica, on van participar cinc equips diferents; dos formats per grups de pares, dos més per grups de diables i un altre pel grup de tambors.

Després del dinar es va fer entrega de l’obsequi que dóna anualment l’entitat als seus socis.

Amb aquesta festa, els diables enllacen vincles i s’omplen de força per gaudir i fer gaudir a tothom amb les actuacions de la temporada 2015!

En aquests moments, l’entitat treballa en diversos actes que es duran a terme al llarg d’aquesta temporada, una temporada plena de reptes i ganes de celebrar uns grans 25 anys de l’entitat.

Diables de l’Espluga de Francolí