, ,

Sant Joan 2016 #SantJoanEspluga

Aquest any ens avancem i començarem el dia 22 de juny amb un túnel diabòlic, al teatre del Casal,  a partir de les vuit de la tarda.

Els actes del dia 23 començaran amb un berenar i un inflable per la canalla a partir de les 17:30 de la tarda a la plaça Montserrat Canals. A les 18:30, a la font baixa, anirem a rebre la Flama del Canigó i la traslladarem en cercavila fins a la plaça del Casal. A continuació  s’encendrà el peveter i es realitzaran els parlaments. Una hora més tard, a les vuit de la tarda iniciarem el correfoc infantil.

A partir de les 21:00 de la nit compartirem taula tot sopant als jardins dels francolins (tiquets a la oficina de Turisme fins el dia 21). Havent sopat començarà el correfoc adult i posteriorment un espectacle i castell de focs que no deixaran a ningú indiferent. Finalment s’encendrà la foguera i un cop realitzada la lectura del manifest, gaudirem de la nit de Sant Joan acompanyats de CATROCK i el discjòquei local Sergi Molina.

____________________________________________________________________________

Recorregut correfoc infantil: Pl. Montserrat Canals, C/ Sant Miquel, C/Sortetes, C/Lluís Carulla, Pl. Montserrat Canals.

Recorregut correfoc adult: Pl. Montserrat Canals – Av. Catalunya – C/Sant Miquel – C/Parres – C/Castell – C/Penitents – C/Capuig – C/Portal – C/Del Vent – C/ St. Miquel – Av. Catalunya – Pl. Montserrat Canals.