,

VI Nit del Foc a les Borges del Camp

El passat dissabte dia 9 de juny, tant la colla infantil com adulta vam ser convidats pels Diables de les Borges del Camp a participar a la VI Nit del Foc. En la sisena edició d’aquesta gran festa hi vam participar 25 colles d’arreu dels Països Catalans!

Primer, a les 18:30 de la tarda, va ser el torn dels més petits i petites. Desprès d’una encesa inicial vam recórrer els carrers de les Borges del Camp en correfoc, per acabar fent una encesa conjunta amb les altres colles infantils. Una gran manera de retornar a les actuacions pels nostres nens i nenes, i d’estrenar-se per els/les nous/noves membres de la colla KID.

A les 21:30 va començar l’actuació de la Colla adulta. Desprès d’una petita actuació de la nostra batucada en el punt d’inici del correfoc, vam realitzar un breu correfoc per acabar participant en un gran espectacle final on es va reivindicar amb força el paper de la tradició que representem en la societat actual.

Abans del sopar de germanor, també vam tenir l’oportunitat de compartir unes quantes cançons amb els companys i companyes d’una altra colla de diables! La jornada va acabar amb els concerts de d’Auxili, Xavi Sarrià i DJ OGT.

Una gran forma de començar la temporada del 2018, la 28ena de la nostra història!